Kledingmarkt ‘Leeuwarden kan de kleren krijgen’

Leeuwarden - De Leeuwarder Uitdaging organiseert zaterdag 24 maart in wijkcentrum het Skiphús (Tjalkstraat 5) een kledingmarkt voor mensen die krap bij kas zitten en een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Winkeliers uit o.a. de Kleine Kerkstraat en de Nieuwe Oosterstraat helpen actief mee om de actie onder de aandacht te brengen.

Store 1892

Ilse Langerak van ‘Store 1892’ in de Kleine Kerkstraat is zelfs de collectie ingedoken om accessoires en mooie kleding te doneren voor diegenen die dit zo goed kunnen gebruiken. Omdat er altijd wel kledingstukken en accessoires blijven liggen, besloot ze om deze te doneren aan mensen die het echt kunnen gebruiken. Ilse had namelijk al een hele tijd kleding opgespaard maar wist eerst niet wat ze er mee moest doen, totdat ze de eerder in de Huis aan Huis geplaatste oproep over de kledingmarkt opmerkte.

Over en Weer

De vriendelijke dames van vintagewinkel ‘Over en Weer Leeuwarden’, gevestigd in de Nieuwe Oosterstraat, hebben maar liefst een zestal volle kledingrekken aan de kledingmarkt gedoneerd.

Kijk voor meer informatie op: www.leeuwarderuitdaging.nl