Cometas nipt onderuit tegen CSV

Leeuwarden - De handballers van Cometas zijn er zaterdagavond niet in geslaagd zich veilig te spelen in de tweede divisie. In het Kalverdijkje werd met 23-25 verloren van CSV uit Castricum.

De wedstrijd begon stroef, waarbij Cometas al snel achter de feiten aan moest lopen. Er diende orde op zaken te worden gesteld.  De verdediging ging steeds beter staan, maar Cometas liet het liggen in de aanval. De kansen werden niet voldoende benut waardoor Cometas geen voorsprong kon pakken. Bij rust keken de Leeuwarders tegen een 12-14 achterstand aan.

De tweede helft moest er wat gebeuren. Ondanks de vechtlust bleef CSV aan de goede kant van de score zitten en maakten de bezoekers tevens slim gebruik van de tijd door erg lange aanvallen te spelen. In de laatste minuut gooide CSV het duel in het slot en stond Cometas derhalve met lege handen. 

Martijn de Ruiter, die altijd paraat stond voor zowel heren 1 als de club, en ook Jelmer de Vries, die de overstap maakt naar Kras Volendam om zich daar verder te ontwikkelen, speelden zaterdagavond de laatste thuiswedstrijd.