Stevig in je schoenen de finish over bij LOOP Leeuwarden

Leeuwarden - De jaarlijks terugkerende LOOP Leeuwarden staat zondag 20 mei op de agenda. Na de geslaagde voorgaande edities lijkt de stad er weer klaar voor.

Er worden looptrainingen gegeven om de deelnemers goed voor te bereiden en de posters hangen overal. Het belooft weer een schitterende en sportieve dag te worden. Sponsor Intersport Luxen heeft voor iedereen die zich inschrijft vóór 31 maart een hele leuke kortingsactie! 

Heb jij je al ingeschreven vóór 31 maart? Of ga je dat nog doen? Dan gaat Gerrit Jan Faber van Intersport Luxen jou helpen. Mensen die zich namelijk inschrijven of in hebben geschreven vóór 31 maart kunnen bij Intersport Luxen liefst 20% korting krijgen op wandel- en hardloopschoenen. Gerrit Jan Faber vindt het belangrijk dat er op goed schoeisel gelopen wordt: ,,Veel mensen krijgen klachten, omdat ze niet op de juiste schoenen lopen. Ik hoop deelnemers op deze manier goed over de finish te helpen. Daarnaast is het een goede motivatie om mee te gaan doen.” zegt de sponsor van LOOP Leeuwarden.

De kortingsactie geldt tot en met 15 april en de bevestigingsmail die je krijgt na het inschrijven zal gelden als bewijs voor de kortingsactie. 

Inschrijven voor Loop Leeuwarden kan op de website www.loopleeuwarden.frl. Er zijn verschillende hardloopafstanden en er kan ook gewandeld worden. Tot en met 31 maart bedragen de inschrijfkosten slechts €10,- euro, daarna zijn de inschrijfkosten €15,- euro. LOOP Leeuwarden ziet je graag aan de start op 20 mei, op je splinternieuwe schoenen natuurlijk.