Wie werkt mee aan een toegankelijk Grou

Grou - Is Grou toegankelijk voor iedereen? Ook als je slecht ter been bent, achter een rollator loopt of in een rolstoel zit? Wat kom je tegen onderweg als je een visuele beperking hebt of niets hoort? Zijn evenementen ook voor deze groep mensen toegankelijk?

De werkgroep Samenleving van het project GROU2030 houdt zich hiermee bezig. Zij hebben aansluiting gezocht bij Toegankelijk Leeuwarden, een groep mensen met een beperking die zich al jaren inzet voor toegankelijkheid in Leeuwarden.

Oproep  
Om de toegankelijkheid in Grou te toetsen en zich eventueel aan te sluiten bij Toegankelijk Leeuwarden, zoekt de werkgroep Samenleving mensen met een beperking die graag willen meewerken aan een toegankelijk Grou. 

Heb jij een beperking en wil jij ook dat Grou een toegankelijk dorp is voor iedereen? Meld je dan aan bij de werkgroep Samenleving door een mailtje te sturen naar of te bellen met Renny Ausma, 
e-mail: renny_ausma@hetnet.nl of tel. 0630581538.  Of je zoekt haar persoonlijk op in de kringloopwinkel aan De Muldyk 3 te Grou, open op maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur.