HTMudrace 2018 in Hempens-Teerns

Hempens-Teerns - Buurdorpen Hempens en Teerns organiseren, na het grote succes van vorig jaar, binnenkort wederom een Mudrace.

De race maakt onderdeel uit van de Merke en vindt plaats op zaterdag 30 juni vanaf 14.00 uur. HTMudrace 2018 heeft andere obstakels, meer deelnemers, maar dezelfde gezelligheid.

Het is een light versie survivalrun voor jong en oud met een parcours door bos en sloten met verschillende hindernissen én modder. Na de finish kun je bijkomen en ervaringen uitwisselen in één van de hottubs of dansen in het schuim. 
De run is toegankelijk voor alle niveaus, of je nu heel sportief bent of iets minder; lol en plezier is het belangrijkste. Je kunt individueel meedoen of als team. De run is ook erg leuk voor kinderen vanaf acht jaar, mits onder begeleiding van een volwassene.
Meedoen aan de HTmudrace staat garant voor veel lol met je vrienden en familie en wordt een dag waar je met een grote glimlach op terug zult kijken!  Vrijwilligers zijn onmisbaar om deze dag tot een succes te maken. We zoeken onder meer vrijwilligers bij de hindernissen en de inschrijftafel, maar ook fotografen. Lijkt het jou leuk om te helpen? Opgeven kan door een mail te sturen naar htmudrace@gmail.com.

Wereldwijd berucht

Twee jaar geleden werd er een memorabele Colorrun gehouden tijdens de Merke van Hempens Teerns. Er werd een verkeerde verf gebruikt, waardoor de 1800 deelnemers dagenlang met een gekleurde haardos rondliepen. Hempens Teerns kwam hiermee niet alleen landelijk, maar ook wereldwijd in het nieuws. Er was onder andere een nieuwsitem over deze colorrun bij de Amerikaanse TV zender CNN. In navolging op de Colorrun is vorig jaar de HTmudrace gehouden. De organisatie kreeg hier zoveel enthousiaste reacties op dat een tweede editie niet uit kon blijven.

Wacht niet met aanmelden en geef je op via www.htmudrace.nl