Blije gezichten bij uitreiking cheques Rabobank Clubkas Campagne

Leeuwarden - Bij de Rabobankcaravan aan de Waag in Leeuwarden was het gezellig druk. De clubs hadden nog geen idee van de hoogte van de bijdrage en stonden in spanning af te wachten tot hun club werd genoemd.

De club die de meeste stemmen had ontvangen was Spelend Sporten. In de top tien zijn verder De Zonnebloem Leeuwarden-west, St. Sinterklaas Intocht Leeuwarden, Jeugdcircus Saranti, Atletiekvereniging LIONITAS, Hartpatiëntensportvereniging HaSpo, Chauffeurs Vereniging Friesland, Brassband Wirdum, Leeuwarder Bachkoor en Present Leeuwarden te vinden.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne

De Clubkas Campagne is bedoeld voor verenigingen en stichtingen om hun eigen clubkas te spekken. Het bedrag dat zij ontvangen hangt af van het aantal stemmen dat zij krijgen van alle leden van de bank. Deze krijgen jaarlijks een stemkaart en kunnen stemmen op hun favoriete clubs. De leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland hebben op deze manier inspraak op de verdeling van een deel van het sponsorgeld van de Rabobank. De uitslag van alle regio’s staat op www.rabobank.nl/lnwf.