Table Top Day voor spellenliefhebbers

Leeuwarden - Spellen vereniging UCP Leeuwarden organiseert op zaterdag 28 april voor jong en oud de Table Top Day 2018 in Buurthuis Rengerspark (Singelstraat 22).

Op deze dag spelen en demonstreert men alle soorten spellen die op de markt zijn: dus naast je favoriete bordspel is er ook de mogelijkheid om diverse miniature-wargames en kaartspellen te spelen. Het maakt niet uit of je nu een ervaren of beginnende speler bent, voor ieder is er een geschikt spel en iedereen is welkom. Neem gerust je buurman, buurvrouw, vriend of vriendin mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Vanaf 13.00 uur gaan de deuren open en de spelletjesdag gaat zeker door tot middernacht. Heb je nog een spel thuisliggen dat je graag nog een keer wilt spelen? Neem deze gerust mee, er zal altijd wel iemand zijn die mee wil spelen. Naast de mogelijkheden om spellen te spelen, kun je ook spellen winnen, zoals het populaire King Domino in het King Domino toernooi, of één van de vele spellen in de loterij.

De entree van deze dag is gratis en tegen een kleine betaling zijn er verschillende consumpties te krijgen aan de bar. Voor een kleine meerprijs wordt ook het avondeten verzorgd. Helaas is er geen pinautomaat aanwezig. Heb je nog vragen? neem dan contact op via de mail; ucpleeuwarden@gmail.com of via 0637566109/0650837052 of kijk op de Facebookpagina.