Slottoernooi seizoen 2017-18 BC Raak'm en De Swiepers

Grou - De laatste speelavond voor de jeugd werd woensdag 25 april jl. afgesloten met het slottoernooi. Voor dit toernooi waren ook de jeugdspelers van De Swiepers uit Akkrum uitgenodigd.

Er werd in drie poules gespeeld (beginners/gevorderden, gevorderden en competitiespelers). Iedereen speelde twee wedstrijden van twee games en nog een wedstrijd van 1 game en telkens met een andere medespeler en tegenstander.

Na afloop werd de prijsuitreiking in de kantine gehouden. Saskia nam deze avond afscheid als jeugdbegeleidster en kreeg een mooi cadeau en ook de trainers Maurice en Marloes werden even in het zonnetje gezet. De trainers en jeugdbegeleiders maken het elke week weer mogelijk dat er gebadmintond kan worden. Tot slot kregen alle kinderen een leuke attentie mee naar huis. 

Prijswinnaars:
Poule A (beginners/gevorderden)
Eerste prijs: Ilse Kleinhuis
Tweede prijs: Jelte Hoekstra

Poule B (gevorderden)
Eerste prijs: Aletta Stoelinga
Tweede prijs: Avanya Heida

Poule C (competitie)
Eerste prijs: Sophie Schakelaar
Tweede prijs: Sybrand v.d. Meer

Ook de volwassenen speelden wederom een gezamenlijk slottoernooi. Op 25 april in Grou en op 26 april in Akkrum werden er in vier poules afwisselend dubbels en gemengddubbels gespeeld. Gezelligheid stond op deze avonden voorop en dat is zeker gelukt. Ook op sportief vlak werd er goed samengespeeld wat resulteerde in de winst van team B.