Jubileum Leeuwarder Open Libre Toernooi

Leeuwarden - Het Leeuwarder Open Libre Toernooi wordt binnenkort voor de vijfde keer georganiseerd in De Friesche Club.

Het Leeuwarder Open Libre biljart toernooi is een uniek evenement op een unieke plaats voor alle biljarters (man of vrouw) in Friesland. Belangstellenden die alleen even willen komen kijken of supporters zijn uiteraard ook van harte welkom.

Het toernooi wordt gehouden van maandag 14 tot en met zaterdag 19 mei. Deelnemers spelen in die week op één avond de voorronde, in een poule van drie of vier spelers van nagenoeg gelijke sterkte. Er wordt in verschillende klassen gespeeld.

Dit toernooi wordt met name georganiseerd voor biljarters die anders vooral op hun club of in hun wijkgebouw spelen. Zij kunnen tijdens het toernooi in de Friesche Club in een gezellige sfeer biljarten tegen spelers van gelijke sterkte. Lidmaatschap van de Friesche Club of de biljartbond is niet nodig. Wil je op een bepaalde avond spelen met een groep vrienden of clubgenoten? Dan probeert de organisatie dit graag te regelen.

Via het inschrijfformulier, af te halen bij Grand Café De Friesche Club of aan te vragen via leeuwarderopenlibre@gmail.com, kun je aangeven op welke avond of avonden je beschikbaar bent. Aanmelden kan tot en met 7 mei!

Er wordt op maandag tot en met vrijdag gespeeld van 19.00 tot 23.00 uur en op de finaledag, zaterdag, wordt er gestart om 10.00 uur.