Klanten onder indruk vernieuwe Aldi Bilgaardpassage

Leeuwarden - De eerste klanten verzamelden zich vrijdagmorgen 18 mei al om half acht voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Bilgaardpassage in Leeuwarden.

Filiaalleider Theo Boomsma opende samen met de verkoopmedewerksters Tiny Osinga en Hinke Horjes officieel het filiaal door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes. Klanten waren zichtbaar blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. ,,Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd.

Binnen enkele uren krasten vierhonderd klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld een TV, tablets en koffiezetapparaten tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd uitgereikt aan de heer Ankersmit, vaste klant uit Leeuwarden. ,,Ik win nooit
wat, wat mooi!”, aldus de dolgelukkige prijswinnaar.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.