AsieIdier van de week bij De WisseI | Nina

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Nina. Ze is in de opvang gekomen omdat ze in huis vrij pittig was.

Nina is aan de ene kant lief, vooral naar de eigenaresse, maar kon vooral naar visite wel fel zijn. Toen ze net bij ons binnenkwam moest ze dan ook erg wennen aan de nieuwe mensen en de omgeving. Gelukkig gaat het nu al beter en geniet ze echt van aandacht. Ze ligt dan rollend op de vloer!

Haar pittige kant blijft echter aanwezig, als je te lang doorgaat, ergens aait waar zij het niet prettig vindt of ze heeft geen zin om geaaid te worden kan ze nog wel eens een tik geven. Gelukkig waarschuwt Nina normaal gesproken wel door te blazen, dus als haar grenzen gerespecteerd worden weet u op een gegeven moment goed wat u aan elkaar heeft.

Kinderen gaat Nina uit zichzelf uit de weg, ze doet ze niets, maar als ze haar lastigvallen (dit kan voor Nina alleen al aaien zijn) zal ze dit niet leuk vinden. We plaatsen haar daarom niet bij kinderen, ook andere dieren zijn om deze reden niet aan Nina besteed. Het beste zou het zijn als Nina op een rustig plekje terechtkomt, zonder al te veel gedoe. Nina zoekt bij voorkeur een nieuw baasje waar ze dagelijks lekker haar ommetje buiten kan maken, lekkere brokjes krijgt en af en toe een aaitje. Zoals u kunt lezen is Nina een leuke uitdaging voor de ervaren kattenbezitter!

Wilt u met ons, de medewerkers van De Wissel, contact opnemen kijk dan op www.dierenopvangdewissel.nl of bel 058 2664300. Natuurlijk vragen wij langs deze weg ook aandacht voor alle andere dieren die in onze opvang verblijven.

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.