Stadstour in Old times

Leeuwarden - Van Ravesteijn Theater & Events en Het Andere Museum starten deze maand met een Oldtimer Stadstour, opdat mensen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid hebben de culturele hoofdstad te verkennen.

De oldtimers rijden regelmatig in het centrum. Als bijrijder treft men J.J. Slauerhoff, Mata Hari, Escher, Troelstra of Nynke van Hichtum.

De rondrit is voor maximaal twee personen. Men wordt opgehaald vanaf het woonadres, het hotel of een anderen locatie in de stad. De passagiers kiezen van tevoren welke beroemdheid zij wensen als mede passagier. Ze horen de historie van de stad uit de mond van de beroemdheden die in Leeuwarden zijn geboren. De reizigers hebben de keuze uit drie unieke oldtimers die de sfeer van toen versterken. Ze toeren langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Deze tour is ontstaan met het idee idee dat iedereen van de stad en de historie moet kunnen genieten. Zoals inwoners in een verzorgingshuis, verstandelijk beperkten of mensen die slecht ter been zijn. Maar ook bruidsparen, huwelijksaanzoeken en romantici zijn welkom om in de oldtimer te stappen en zo de stad te beleven.

Meer informatie:
Van Ravesteijn Theater & Events: 058-2127787 of 06-55551621
Het Andere Museum: 058-2151664 of 058-2998021
E-mail: info@wijmakenmooiemomenten.nl