Startersdag Leeuwarden in Kanselarij

Leeuwarden - Startersdagen.com organiseert in samenwerking met de gemeente Leeuwarden, Rabobank en Interpolis op woensdag 13 juni een gratis startersdag in de Kanselarij.

De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Waarom een startersdag?
70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na achttien maanden alweer te zijn gestopt. Zonde! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een startersdag. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel.

Programma
De avond bestaat uit een officiële opening en plenaire kennisdeling, een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops.

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/leeuwarden2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.