Lekker en goedkoop naar bijzondere Stadskantine West

LEEUWARDEN - Stadskantine West organiseert op dinsdag 26 maart een geweldig driegangendiner, maar dit keer in een zeer speciale setting, in buurthuis Rengerspark aan de Singelstraat 22. Deze editie wordt namelijk samengewerkt met de werkgroep Toegankelijkheid, Visio en de oogvereniging.

,,Onder begeleiding van blinde ervaringsdeskundigen en onze eigen vrijwilligers willen we onze gasten bewust maken van de wereld van het niet-zien. De overige zintuigen worden extra geprikkeld door ons vertrouwde heerlijke driegangenmenu en meer. 
Corinne Staal, zelf visueel gehandicapte, zal zorgen voor de muzikale omlijsting van dit culinaire avontuur. Er is tijdens deze Stadskantine voldoende ruimte en tijd om met de ervaringsdeskundigen en Corinne te spreken over de (on)toegankelijkheid van Leeuwarder gebouwen, restaurants, festivals enz... Er gaat een wereld voor de ziende mens open als je je verplaatst in de wereld van de niet-ziende. Onze vrijwilligers, zowel de koks als de bediening zijn goed voorbereid op deze leerzame Stadskantine en we hopen dat je komt om dit met ons mee te maken", zo laten de initiatiefnemers weten.

Als er vragen zijn, bel dan met de Stadskantine (06-41817694) of de Werkgroep Toegankelijkheid (06-30417233).  Ook als het gaat om de veiligheid of eventuele hulpvragen kunt u hier terecht. 

Reserveer per ommegaande via reserveren@stadskantinewest.nl. Geef je naam, het aantal gasten en je telefoonnummer op. Zoals gebruikelijk wordt er om 18.00 uur gestart en zijn de kosten acht euro, exclusief drankjes. U kunt alleen contant betalen. Geeft u het aan als er dieetwensen zijn? Het is niet uitgesloten dat de gerechten allergenen bevatten.