Doorloper | Soos voor jeugd met een beperking

Leeuwarden - De Doorloper van deze week staat in het teken van 'TSJILLU', een soos voor jeugd met een beperking van veertien tot en met achttien jaar. De soos wordt geleid door een gezellige groep vrijwilligers.

Algemene informatie:
De soos heeft een prachtige ruimte in MFC It Maskelyn in Hurdegaryp. De avonden zijn van 19.30 tot 22.00 uur. De data voor 2018 zijn: 2 juni, 22 september, 20 oktober, 17 november en 15 december.

Wat is er voor de jeugd te doen?
Bij 'TJSILLU' kan de jeugd zich heerlijk ontspannen en nieuwe vrienden maken. Lekker ‘tsjillu’ en gamen, maar ook gezamenlijk spelletjes spelen op de Wii of Playstation, poulebiljart spelen, tafelvoetballen, en nog veel meer. En er is elke maand ook een leuke knutselactiviteit.

Ons motto:
Niks moet maar veel is mogelijk!

Feestjes bouwen doen we:
Elke keer! En zeker als DJ Youri er is. Die draait heerlijke muziek die de jeugd zelf kiest en er kan zelfs meegezongen worden. De microfoon staat altijd klaar.

Moet jeugd zich vooraf aanmelden?
Dat is niet verplicht maar voor de organisatie wel fijn om te weten, zodat we voldoende drinken en hapjes kunnen inslaan. Dat kan bijvoorbeeld via onze Facebookpagina.

Leeuwarden is voor ons:
De plaats waar Cambuur vandaan komt. Veel van de jeugd is groot fan van deze voetbalclub en bezoekt ook regelmatig een wedstrijd.

Als Cambuur wint, dan:
Vinden wij dat GEWELDIG!

Waar is meer informatie te vinden over TSJILLU?
Op onze site (in aanbouw) www.tsjillu.jimdo.com en op onze Facebookpagina die je vast kunt vinden als je op TSJILLU zoekt.

Concert aanstaande zondag!
Op zondagmiddag 3 juni aanstaande is er in het MFC It Maskelyn in Hurdegaryp een concert waar wij als goed doel zijn gekozen. Vrouwenpopkoor Switch uit Leeuwarden en troubadours en Liet-winnaars Adri de Boer en Bruno Rummler zullen hier optreden. Het concert begint om 14.30 uur, kaarten kosten €10,- (inclusief koffie/thee en wat lekkers) en zijn te reserveren via info@adri-de-boer.nl. We hopen natuurlijk dat er heel veel mensen komen zodat we mee kunnen delen in de opbrengst en we daar weer leuke dingen mee kunnen doen voor de soos.

Wilt u individueel of als groep meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar redactie.hah@ndcmediagroep.nl of doe (tussen 11.00 en 19.00 uur) een belletje naar 0641954610.