Themabijeenkomst Fondsenwerving voor vrijwilligersorganisaties

Leeuwarden - WELLZO Vrijwilligerswerk organiseert op donderdagmiddag 7 juni voor coördinatoren en bestuursleden van vrijwilligersorganisaties een Fondsenfestival.

Wat is de meest effectieve manier om fondsen te benaderen en vele tips komen aan de orde.

Voor deze bijzondere themabijeenkomst verwelkomt WELLZO spreker Tia van der Velde van adviesbureau CAZ. Vanuit haar ruime ervaring deelt zij alle ins- en outs  fondsenwerving met de aanwezigen. Tia gaat onder meer dieper in over hoe organisaties op de meest effectieve manier fondsen kan benaderen. Daarnaast geeft ze tips over het schrijven van een goed projectplan en adviseert ze de organisaties over hoe je ook zonder fondsen je doel kan bereiken. 

Aansluitend vinden er twee speeddaterondes plaats. Daarbij krijgen de organisatie de kans om informatie in te winnen bij de aanwezige fondsen: Stichting De Friesland, Innovatiefonds, VSB fonds, Vitus Stichting, Het Nieuwe Stads Weeshuis, Rabobank foundation en de Koninklijk Nederlandse Heidemaatschappij. Kortom het belooft een interessante en informatieve bijeenkomst te worden.

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos, en opgeven kan nog tot en met dinsdag 5 juni via vrijwilligerswerk@wellzo.frl. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 7 juni van 15.00 tot 17.00 uur, bij WELLZO aan het Zuidvliet 620 te Leeuwarden.