Garagebedrijf Van der Horst Autogroep Leeuwarden heropend na forse brand

Leeuwarden - Van der Horst Autogroep Leeuwarden (VDH) maakt na een heftige brand op 18 januari 2017 een nieuwe start met de heropening van haar nieuwe bedrijfspand aan de Alexander Cohenwei 1 in Leeuwarden.

Vrijdag 8 juni 2018 was het zover. VDH zette met de doorstart in op een nieuwe bedrijfskoers: verkoop en onderhoud van Ford en andere merken inclusief een nieuwe uitgebreide showroom welke plaats biedt aan 150 ‘jonge occasions’.

VDH bestaat reeds dertig jaar en is een familiebedrijf onder leiding van Geert van der Horst en René den Hoedt. VDH heeft in totaal vier vestigingen verspreid in Friesland: Dokkum, Franeker, Sneek en Leeuwarden. VDH Leeuwarden speelt in op de vraag naar betaalbare en betrouwbare auto’s en biedt een groot assortiment gangbare jonge occasions in allerhande automerken. Van der Horst biedt tevens (private) lease voor bijna ieder automerk. Daarnaast zorgt VDH voor het onderhoud en reparatie van zowel zakelijke als particuliere auto’s. VDH heeft bij de herbouw van het pand ingezet op duurzaamheid en milieu; Het pand is voorzien van de nieuwste isolatienormen en glasvoorziening, de verlichting is voornamelijk gebaseerd op LED.

De heropening van Van der Horst Autogroep Leeuwarden vond officieel plaats op zaterdag 9 juni (voor genodigden). Directie en wethouder Henk Deinum verrichtten de officiële ingebruikname van het nieuwe bedrijfspand.