AsieIdier van de week bij De WisseI | Laila

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Laila, een mooie zwarte dame van ongeveer vijf jaar.

Ze is een lieve en aanhankelijke hond maar helaas klikte het niet met de andere aanwezige hond. Daarom zoekt ze nu naar een nieuw huisje. 

Laila is een lieve Stafford die graag contact met je maakt. Ze is heel aanhankelijk en echt een gezelschapshondje. Ze houdt van mensen, vooral van vrouwen! En kan ook met wat oudere kinderen, vanaf een jaar of twaalf. Ze is niet zo groot, en slank gebouwd. Echt een meisje.

Laila is braaf en rustig in huis en kan goed mee in de auto. Ze gaat graag mee op pad voor een lange wandeling, maar wel altijd aan de lijn. Laila werd nooit losgelaten en dat raden we nu ook niet aan. Ze is namelijk wat wisselend tegenover honden. We plaatsen haar daarom ook niet bij andere honden. 

Ze is een energieke hond die graag iets onderneemt. Laila houdt erg van spelletjes en kan zich helemaal uitleven in apporteren of een trekspel. Het commando 'los' vergt wel wat oefening. Ze reageert goed op training en met een positieve vorm van training zal ze ook nog heel wat kunnen leren. De basiscommando's kent ze in elk geval al aardig. 

Laila is graag bij je en bouwt echt een band met je op. Ze zal een erg trouw maatje worden voor haar nieuwe eigenaar. Daardoor vindt ze alleen thuis zijn wel minder leuk en kan ze wat piepen. We zoeken voor Laila een fijne, actieve eigenaar die graag met haar op stap gaat en haar weinig alleen thuis hoeft te laten. 

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl. 

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.