Route kettingreactie 8ste dag bekend

Leeuwarden - 8ste dag veroorzaakt op 8 juli 2018 een vijf uur durende kettingreactie van mensen, machines, bouwwerken en performances in de binnenstad van Leeuwarden.

De route van de kettingreactie is nu op de website van 8ste dag te vinden en op 8 juli op verschillende manieren te volgen.

KLIK HIER VOOR DE ROUTE

Om 13.00 uur gaat de kettingreactie van start op de Lange Pijp. Vanaf daar raast hij dwars door de hele binnenstad van Leeuwarden, om te eindigen om 18.00 uur op het Wilhelminaplein. 

Vanwege de omvang en het tempo van de kettingreactie is het niet mogelijk om de route van begin tot eind mee te lopen. Wil je graag een specifiek onderdeel van 8ste dag bekijken? Zoek dan een plekje langs de route. Wil je de kettingreactie in zijn geheel volgen? Dat kan op de schermen op het Wilhelminaplein, het Oldehoofsterkerkhof en de Lange Pijp, waar een live-registratie wordt uitgezonden door Omrop Fryslân.

Meer informatie over 8ste dag en alle schakels is te vinden op de website www.8stedag.nl. Hier zal binnenkort ook meer bezoekersinformatie op te lezen zijn.