AsieIdieren van de week bij De WisseI | Ansje en Spot

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Ansje en Spot, een hecht koppel leuke konijnen.

Hij, Spot, is anderhalf jaar jong en gecastreerd. Zij, Ansje, is niet geholpen en helaas van onbekende leeftijd. Waarschijnlijk is ze nog niet heel oud, maar we denken dat ze wel al een paar jaar oud is.

Spot is een echte allemansvriend, erg tam, rustig en nieuwsgierig. Hij vindt verstoppen leuk en om dingen te zoeken, ook zit ie graag op schoot. Ansje is wat verlegen en afwachtend en zeker geen stoer konijn. Ze heeft in het begin echt even tijd nodig om te wennen, maar daarna laat ook zij zich graag aaien. Ansje is niet echt geschikt bij jonge kinderen omdat ze die wat te druk en onvoorspelbaar vindt.

Beide konijnen zijn ingeënt en de kosten zijn veertig euro voor beide konijnen. Omdat konijnen echte gezelschapsdieren zijn en zij echt een leuk koppel maken plaatsen we ze alleen maar samen!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl. 

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.