Asieldier van de week bij De Wissel | Lucky

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Lucky, een vrolijke kater.

Ondanks zijn naam is hij inmiddels al een paar weken beschikbaar en gek genoeg nog steeds in de opvang.

Lucky is gevonden, dus van zijn geschiedenis weten we helaas weinig. Wat we hier zien is een relaxte, maar zeer vrolijke kater, die soms luidruchtig aanwezig kan zijn (lees: miauwen!). Hij zit vol met energie en we zoeken daarom een huishouden waar hij ook veel naar buiten kan. We plaatsen hem liever niet bij kleine kinderen, want echt oppakken is niet aan hem besteed - hoe aanhankelijk hij ook is, hij wil niet teveel polonaise aan zijn lijf. Voor volwassenen en/of oudere kinderen die van een actieve, vrij aanwezige kat houden is Lucky wel erg geschikt. We weten ook niet of Lucky goed bij andere katten en/of honden kan leven, maar wie Lucky in huis haalt, mag zich gelukkig prijzen dat Lucky zijn/haar huishouden komt opvrolijken met zijn voorkomen!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl. 

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.