Doorloper | Doppenactie voor KNGF Geleidehonden

Leeuwarden - Sandra Neijenhuis (37) wilde vroeger bejaardenverzorgster worden. Ze is nu eigenaar van een winkel en zet zich in voor KNGF Geleidehonden. Dat en meer in deze Doorloper.

Een relatie?
Ja.

Leeuwarden is voor mij:
Een superstad waar bijna iedereen mee doet aan de doppenactie voor KNGF Geleidehonden.

Als ik baas van Leeuwarden was, dan:
Deed iedereen mee aan de doppenactie voor KNGF Geleidehonden.

Als Cambuur wint, dan:
Ben ik door het dolle,

De laatste keer dat ik ontzettend blij was, dat was:
Toen ik een grote voorraad doppen kreeg. Je kunt mij niet blijer maken als met een flinke voorraad plastic doppen.

Maak me wakker voor:
Dopjes!

Wat ik vroeger altijd wilde worden:
Bejaardenverzorgster.

Ik werd uiteindelijk:
Eigenaar van een eigen winkel: Sannie’s Sieradenhoekje aan de Potmargewal 5, waar ik heel leuke sieraden en accessoires verkoop en waar ik tevens de doppenactie heb voor KNGF Geleidehonden. U kunt deze winkel vinden richting oude gevangenis vanuit de Zuiderplein (bij die grote muurschildering).

Algemene informatie:
Ik heb dus een inzamelpunt in Leeuwarden, samen met Dierenspeciaalzaak Zaailand, waar u de doppen kunt inleveren voor KNGF Geleidehonden. Tevens nemen wij ook lege cartridges/toners en oude mobieltjes in. In 2017 hebben wij 80.000 kilo aan doppen opgehaald in Friesland, Groningen en Drenthe met een totaalopbrengst van €10.000,-. Maar dat kan natuurlijk dit jaar meer worden als er nog meer mensen doppen gaan verzamelen en inleveren. Heeft u nog vragen over de doppenactie kom dan gerust langs bij mij in de winkel. De doppen worden gerecycled en daar worden weer plastic pallets van gemaakt. Er is ook een inzamelpunt in Jirnsum waar u terecht kunt voor de doppenactie: Grytsje de Vries, Industrieweg 23a te Jirnsum.

Wilt u individueel of als groep meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar redactie.hah@ndcmediagroep.nl of doe een belletje naar 0641954610.