Asieldieren van de week bij De WisseI | Kittens

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om drie jonge kittens.

De kittens zijn deels ondeugend, deels afwachtend, maar in bezit van een goed motortje!  Ze zijn gevonden samen met moeder Noortje, maar worden door niemand gemist helaas. Noortje is een sociale lieve poes en ook de kittens zijn goed gesocialiseerd, maar vinden veranderingen eerst nog spannend. Ze herstellen heel snel en zijn dan gauw in hun spelmodus en willen vervolgens graag lol trappen.

Ze hebben hun eerste enting gehad, zijn gechipt, ontwormd, ontvlooid en mogen op kosten van het asiel worden gecastreerd. De enting - die voor eigen rekening is - moet nog wel een keer herhaald worden. De kosten voor kittens bedragen honderd euro. U kunt uiteraard ook informeren naar de lieve moeder.

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl. 

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.