Rondje Leeuwarden voor singles

LEEUWARDEN - Speciaal voor singles wordt op zaterdag 12 oktober een ontdekkingstocht door Leeuwarden georganiseerd.

Om 10.20 uur wordt begonnen bij de Achmeatoren, het hoogste gebouw van Leeuwarden. De Achmeatoren is namelijk 114,6 meter hoog en heeft 26 verdiepingen. Dat je een prachtig uitzicht hebt, behoeft geen nadere uitleg.

,,We gaan daarna met de lift de lucht in om van het uitzicht te genieten. Zo’n half uurtje later staan we weer met beide beentjes op de grond en wandelen we richting die andere beroemde toren in Leeuwarden, die ons aan Pisa doet denken: de scheve Oldehove, gebouwd in 1529. Maar eerst een kopje koffie/ thee met iets lekkers in de theesalon van de Princessehof,het geboortehuis van M.C. Escher. Vanaf hier haalt een kundige gids van Historisch Centrum Leeuwarden ons op voor een rondleiding door Leeuwarden", zo vertelt initiatiefneemster Tjitske Bergema.

Na de stadswandeling kun je mee gaan lunchen. Deze gezamenlijke lunch staat gepland om ongeveer kwart voor twee bij het drink- en eetlokaal 'Proefverlof' op het terrein van de Blokhuispoort. Deze lunch is voor eigen rekening. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.individuo.nl of bel met Tjitske Bergema 0644141781.