Poetry Circle Manifestatie in Neushoorn

Leeuwarden - Schrijvende performers en performende schrijvers verzamelen zich zaterdagavond om 19.00 uur in Neushoorn voor de zesde editie van de Poetry Circle Manifestatie.

Tijdens dit woordkunstfestival geniet het publiek van maar liefst vijftig schrijvers en performers uit alle hoeken van het land. Zo breed als de woordkunst is, zo breed is het programma. Luister in de vroege avond naar de jongste dichtende generatie die voordragen op de gekste plekken in het gebouw. Geniet van de eindperformance van Poetry Circle 058. Doe mee aan de 'spoken word' en performance workshops en sluit de avond af met Babs’ Woordsalon waarin muzikanten, schrijvers, singer-songwriters en andere taalkunstenaars samen het geschreven, gesproken en gezongen woord vieren. Met als line-up onder andere Josephine Zwaan, Dorothy Blokland en Soortkill en Ray Fuego van SMIB.

Verder in Neushoorn:
Risin’ Up biedt een podium aan beginnend en gevorderd raptalent en laat hiermee zien wat de Leeuwarder hiphopscene in huis heeft (vrijdag 6 juli, 20.00 uur, Arena). De line-up van deze editie bestaat uit SKV, Double Trouble en Louis Pedro. En natuurlijk is er ook weer een open mic contest. Kijk voor meer informatie en de complete agenda op Neushoorn.nl