Grootste Urban Bootcamp van Noord-Nederland

Leeuwarden - Stadsschouwburg de Harmonie is op zaterdag 14 juli vanaf 19.00 uur het decor van de grootste Urban Bootcamp van Noord-Nederland.

Samen met stichting House of Talents en Sportisgoed.nl kun je bewegen op de maat van de beats van verschillende DJ’s. Kom samen met je beste vriend, vriendin, sportmaatje, vader of moeder. Iedereen is welkom en de personal trainers staan voor je klaar. Na afloop van de training is er ruimte voor een hapje of een drankje.

Ook voor bootcampers die werkzaam zijn bij defensie, de politie of de brandweer is de Urban Bootcamp een uitstekende aanvulling. Naast het verbeteren van kracht en conditie ligt de focus bij de Urban Bootcamp op het uitdagen van je mentale 
en fysieke vermogen. Ervaar zelf de voldoening die je hiervan krijgt en welke resultaten je kunt bereiken. Je kunt je inschrijven voor Bootcamp A (beginners) of Bootcamp B (gevorderden). 

Bootcamp A 
De Bootcamp voor beginners (19.30 - 20.45 uur) legt de focus – naast het hebben van zoveel mogelijk plezier – op houding en techniek. Daarom train je bij de Beginners Bootcamp volledig met je lichaam, zonder materialen. Een full-body training dus! Een goede houding is de basis voor elke bootcamp. Je wordt hierdoor meer bewust van de techniek, zodat je steeds beter squats, push-ups en lunges kan maken. Bij de Beginners Bootcamp leer je de fijne kneepjes van bootcamp onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

Bootcamp B
De Bootcamp voor gevorderden (20.45 - 21.45 uur)  is een explosieve training voor iedereen die zichzelf wil uitdagen en tijdens een training helemaal los wil gaan. Net als bij de andere bootcamps is de Urban Bootcamp een full-body workout. Maar je gaat hierbij net een stap verder. Je wordt bij deze training lichamelijk en mentaal continu uitgedaagd om jouw fysieke grenzen te verleggen. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer gaat iedereen aan de slag met verschillende oefeningen, waarbij je alle spiergroepen intensief traint.

Opgeven voor de grootste Urban Bootcamp van Noord-Nederland kan via harmonie.nl
Kijk voor meer informatie op: myhouseoftalents.nl