Asieldier van de week bij De WisseI | Murphey

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Murphey, een prachtige reu van bijna vier jaar oud.

Murphey is 20 juni samen met zes andere honden bij ons binnengekomen via een ander asiel waar veel honden binnenkwamen. Op dit moment zoeken hiervan alleen Murphey en Vaina nog een goed plekje.

Murphy is in een gezin opgegroeid met een kat en een klein kindje. Voor zijn eigen gezin was het een echte lieverd. Ook bekende visite werd dolenthousiast ontvangen. Hij kan goed alleen zijn en paste samen met de kat op het huis. Buiten (de vorige eigenaar woonde in een drukke buurt met veel prikkels) is hij erg onzeker naar mensen en honden waardoor hij daar naar uitviel. Murphy zoekt daarom een plek waar hij niet zoveel andere honden en mensen tegenkomt. Dit is dus niet in een drukke woonwijk. Hij zal daardoor wat meer kunnen ontspannen en zal dan ook beter om kunnen gaan met nieuwe situaties.

Murphy is dan ook geen beginnershond. Voor de meer ervaren baas zal Murphey een erg lieve en trouwe hond zijn, die dol is op spelen en wandelen!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl. 

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.