Toffe start 56ste seizoen TOF Vakanties

Leeuwarden - De opening van het 56ste vakantieseizoen van TOF Vakanties vond afgelopen vrijdag 13 juli plaats bij CSV Leeuwarder Zwaluwen.

Ondanks de bouwwerkzaamheden bij de voetbalclub is TOF Vakanties voor het vierde jaar te gast bij Leeuwarder Zwaluwen. De club voelt zich maatschappelijk betrokken bij TOF Vakanties, de stichting die vakanties organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking, en stelt belangeloos zeven weken lang de noodkantine en het parkeerterrein beschikbaar.

Voorzitter Jan Adema en Anton Hendriks vinden het belangrijk dat ook mensen met een verstandelijke beperking veilig op vakantie kunnen gaan. Ze zijn er trots op dat zij namens Zwaluwen hier in bij kunnen dragen. Ieder jaar is er een bijzondere opening van het vakantie seizoen van TOF. Werd er in 2017 gestart met een cd-presentatie van het TOF-lied door een vrijwilliger nu werd het een sportieve opening van het seizoen.

Alios, cliënt van Talant en drie dagen per week werkzaam in restaurant De Stal uit Nieuwe Schoot, leverde een aantal weken geleden een wel hele Toffe prestatie. Samen met Peter Wennekes, docent aan het CIOS in Heerenveen, beklom hij de Alpe d‘Huez voor het goede doel. Voor deze prestatie liet hij zich sponsoren door vrienden en familieleden. Het geldbedrag kwam hij op een bijzondere manier aanbieden. In zijn wielertenue reed hij op de fiets, onder daverend applaus van de aanwezigen, door het finishlint om vervolgens de cheque van 1009 euro te overhandigen aan TOF-medewerker Anne Zijlstra (foto). Naast een geweldige sportieve prestatie ook een enorm bedrag. Alios wil graag dat het geldbedrag gebruikt gaat worden voor de vakanties van kinderen/jongeren en daar geeft TOF graag gehoor aan!

Oproep TOF Vakanties
Door uitval zoeken we nog vrijwilligers  om mee te gaan. U kunt  meer informatie vinden op de website www.tof.nl of een mailtje sturen naar info@tof.nl