Meest knusse foodtruckfestival rolt Leeuwarden binnen

Leeuwarden - Rrrollend Foodtruckfestivals tovert van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juli het Oldehoofsterkerkhof voor drie dagen om tot een waar foodtruckparadijs.

Kom genieten van de unieke foodtrucks met heerlijke food en drinks. Swing mee met jazzbandjes of waag een dansje bij de lounge DJ. Uw kinderen hebben de tijd van hun leven dankzij het ruime aanbod van entertainment. Zo kan de jeugd heerlijk knutselen, genieten van het kindertheater of schminken.

Over Rrrollend Foodtruckfestivals
Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Het festival staat bekend om het knusse karakter, voornamelijk omdat de meeste edities op pleinen middenin de steden plaatsvinden. Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge DJ en entertainment voor de kinderen. Rrrollend begon in 2014 met drie evenementen. In 2015 groeide dit naar veertien en in 2016/2017 werden er 24 Rrrollend-festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruckfestivals. In 2018 rolt het festival van mei tot september weer door heel Nederland.

What’s new?
Met het oog op Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa, tovert Rrrollend met haar culinaire hoogstandjes het Oldehoofsterkerkhof om tot het foodfestijn om je vingers bij af te likken. Dit jaar is Rrrollend overgestapt naar volledig cashless betalen. Je kunt dus alleen nog pinnen op het festival, oftewel geen ellenlange rijen meer! Wel zo handig.

Drie dagen genieten
Vrijdag 20 juli kun je vanaf 17.00 tot 23.00 uur komen genieten, zaterdag 21 juli van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 22 juli van 12.00 tot 21.00 uur.