Meest knusse foodtruckfestival rolt Leeuwarden binnen

LEEUWARDEN - Rrrollend Foodtruckfestivals tovert van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni het Oldehoofsterkerkhof voor drie dagen om tot een waar foodtruckparadijs.

Kom genieten van de unieke foodtrucks met heerlijke food en drinks. Swing mee met jazzbandjes of waag een dansje bij de lounge DJ. Uw kinderen hebben de tijd van hun leven dankzij het ruime aanbod van entertainment. Zo kan de jeugd heerlijk knutselen, genieten van het kindertheater of schminken.

Over Rrrollend Foodtruckfestivals
Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Het festival staat bekend om het knusse karakter, voornamelijk omdat de meeste edities op pleinen middenin de steden plaatsvinden. Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge DJ en entertainment voor de kinderen. Rrrollend begon in 2014 met drie evenementen. In 2015 groeide dit naar veertien en in 2016/2017 werden er 24 Rrrollend-festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruckfestivals. In 2019 rrrolt het festival van mei tot en met september weer door heel Nederland. Wegens de successen in andere steden, brengt Rrrollend deze gezelligheid dit jaar ook naar nieuwe steden zoals Alkmaar, Amersfoort en Vught. 

Drie dagen genieten
Vrijdag 28 juni kun je vanaf 17.00 tot 23.00 uur komen genieten, zaterdag 29 juni van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 30 juni van 12.00 tot 21.00 uur.