Arjan Peters nieuwe hoofdcoach Capitals 1

Leeuwarden - Het komende ijshockeyseizoen 2018 – 2019 hoopt het eerste team van IJshockeyclub Capitals Leeuwarden een hoop spektakel toe te kunnen voegen aan de competitie. Een belangrijke aanvulling op het vlak van teambegeleiding is de aanstelling van Arjan Peters als hoofdcoach van Capitals 1. De Leeuwarder club is erg blij met zijn aanstelling na veel lobbywerk door de technische staf.

De afgelopen weken en maanden zijn de voorbereidingen voor het komende ijshockeyseizoen in volle gang. Afgelopen zaterdag werd er tijdens een ‘meet & greet’ met spelers en technische staf van gedachten gewisseld over het aankomende seizoen en werden enkele nieuwe spelers geïntroduceerd.

Arjan Peters is de afgelopen drie jaar als trainer/coach met succes verbonden geweest aan GIJS Groningen en ziet bij de Capitals een mooie uitdaging om de ambitieuze doelen van de club, samen met coach Ivan Kocanda en trainer Andries Andringa, te gaan behalen. Naast het eerste team zal Arjan ook actief betrokken zijn bij de trainingen van de U19 en U16 combinatieteams van Unis Flyers en Capitals Leeuwarden.

Met de komst van de nieuwe hoofdcoach, enkele talentvolle nieuwe jonge spelers en de gedrevenheid van het totale team lijken de ingrediënten in huis voor een succesvol en vooral spannend ijshockeyseizoen in Leeuwarden. Vanaf september zal het competitieschema van IJshockey Nederland gecommuniceerd worden en wordt bekend wanneer Capitals 1 aan mag treden voor haar wedstrijden in de eerste divisie.