SC Cambuur Voetbalkamp bij SC Stiens

Stiens - SC Cambuur komt van 29 tot en met 31 augustus naar SC Stiens met een driedaags SC Cambuur Voetbal- en keeperskamp voor kinderen van zes tot en met vijftien jaar. Voorafgaand aan deze week staat er een SC Cambuur Voetbalkamp op het programma bij v.v. St.-Annaparochie. Inschrijven kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving vormen het uitgangspunt tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen, die onder leiding staan van gediplomeerde trainers. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen SC Cambuur Voetbalkampen-tenue, een SC Cambuur Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Voetbalkampen-programma introduceert SC Cambuur de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma

Alle trainingen van de SC Cambuur Voetbalkampen vinden dagelijks plaats van 9.00 tot 15.00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen ook een animatieprogramma, met onder meer een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen spelers van het eerste elftal van SC Cambuur op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.