REUZE-gezellig in REUZEN-café

Leeuwarden - Je kunt er bijna niet omheen: de reuzen van Royal de Luxe komen naar Leeuwarden. Speciaal daarvoor is de reusachtige foyer van De Harmonie tijdens hun bezoek op vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus omgetoverd tot een reuzencafé. Drie dagen lang is iedereen reuzewelkom aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden voor een reuzepauze. Met onder andere reuzenporties poffertjes en reuzenfilmpjes kijken vanaf een reuzenbed.

Wist je dat de reuzen soms zelf ook pauze nemen in de Harmonie? Het enige gebouw in Leeuwarden dat (net) groot genoeg is voor een nachtje warm en droog logeren. Erg netjes zijn ze niet. Maar wat geeft het? De hele familie is dit weekend welkom om te bekijken wat de reuzen hebben laten slingeren.

En wil jij weten hoe het voelt om een reus te zijn tussen alle kleine mensen? Meld je dan bij de Virtual Reality experience. Met een VR-bril op kun je zult zelf zien dat het niet altijd meevalt voor de reuzen om zich door zo’n klein stadje als Leeuwarden te manoeuvreren.

Het Reuzencafé is vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus geopend van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag 19 augustus van 11.00 tot 18.00 uur. Toegang tot het Reuzencafé kost 2,50 euro, met je ticket krijg je 1,50 euro korting op een consumptie. Het Reuzencafé is heel geschikt voor families.