Kort politienieuws Leeuwarden

LEEUWARDEN - Aan de Voorstreek in Leeuwarden werd afgelopen nacht omstreeks 1 uur een 31-jarige Leeuwarder meegenomen naar het bureau.

De man liep al enkele uren verward over straat en veroorzaakte hierbij flink wat overlast. Uiteindelijk namen agenten hem mee voor een beoordeling, waarna hij uiteindelijk is opgenomen bij de GGZ.

Vechtpartij

Aan de Willemskade in Leeuwarden kwam vanochtend om kwart over vijf melding van een vechtpartij binnen. Ter plaatse was het niet helemaal duidelijk wat zich had afgespeeld. Agenten hebben uiteindelijk een 28-jarige man uit Achtkarspelen en een 27-jarige man uit Tytsjerksteradiel aangehouden.

Paddo’s

Op de Groene Ster werd afgelopen avond een 46-jarige Leeuwarder aangehouden. Hij werd op heterdaad betrapt op drugshandel. Hij had een hoeveelheid wiet, paddo’s en hasj in bezit.

De man werd aangehouden. Bij deze verdachte thuis werd vanochtend aan de Sumatrastraat een hennepkwekerij aangetroffen met 30 planten en 71 stekjes. Alle planten werden vernietigd. Het onderzoek wordt voorgezet.