Militariabeurs bij schietsportcentrum aan het Kalverdijkje

Leeuwarden - Schietsportvereniging De Vrijheid, organisator van de eerste Militariabeurs in Leeuwarden, besloot na de succesvolle eerste beurs in maart al snel dat er een vervolg moest komen.

Het schietsportcentrum aan het Kalverdijkje wordt op 16 september volledig omgebouwd tot een vlooienmarkt waar honderden zo niet duizenden (antieke/historische) militaire goederen zoals helmen, uitrustingsstukken, uniformen en medailles te koop zullen zijn. Ook is er een uitgebreid aanbod van antieke (vrijgestelde) zwartkruit wapens.

De organisatie heeft zich ervoor ingezet een beurs neer te zetten met een breed aanbod, zodat er voor ieder wat is. Zo staat er dit jaar op de beurs ook een schrijver van twee boeken die specifiek over de Tweede Wereldoorlog in het Noorden gaan. Bovendien is er een breed aanbod van spelletjes (Wargames).

Naast het genieten van een lekker kopje koffie en/of broodje kunne de bezoekers even lekker sneupen. De beurs is geopend van 9.30 tot 14.00 uur. De locatie van de beurs is het schietsportcentrum aan het Kalverdijkje 73 te Leeuwarden. De entree bedraagt drie euro. Belangrijk te vermelden is dat er geen pinautomaat aanwezig is en dat dus contant dient te worden afgerekend.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.devrijheidleeuwarden.nl en via Facebook op ‘Schietsportvereniging De Vrijheid Leeuwarden Friesland’.