Open dag bij 'De Vertakking Zorg'

Ryptsjerk - 'De Vertakking' staat onder andere bekend om groenverzorging, winkel en fairs. 'De Vertakking Zorg', zij biedt (al vijf jaar) professionele dagbesteding in samenwerking met Advies Support& tekst (coaching, begeleiding en advisering), is mogelijk nog niet bij u bekend.

,,Wij nodigen u van harte uit om onze zorgafdeling te leren kennen tijdens de open dag op 21 september. Van 11.00 tot 15.00 laten wij u graag zien en ervaren wat wij bieden aan mensen die tijdelijk of langere tijd structuur en ondersteuning nodig hebben. Naast onze dagbesteding bieden wij individuele ondersteuning en begeleiding. Samen met onze cliënt willen wij werken aan het behalen van eigen doelen, aan weten dat je deelneemt aan de samenleving met jouw eigen talenten en mogelijkheden. Graag laten we u ervaren wat wij bedoelen met ons motto: Samen bereiken!", aldus de medewerkers van 'De Vertakking'. 

Stichting de Vertakking Zorg is gevestigd aan de Binnendijk 73 te Ryptsjerk. Telefonisch bereikbaar via het nummer 0511-431331.