Asieldier van de week bij De WisseI | Poes Miepje

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Miepje, een prachtige dame van ongeveer tweeënhalf jaar jong met een leuk karakter.

Ze is aanhankelijk, gezellig, praterig en sociaal. Ze is een actieve meid die graag wat onderneemt en ze is nog erg speels. Mensen vindt ze prachtig en ze probeert altijd aandacht van ze te krijgen. Een leuke, vriendelijke poes die qua karakter op veel plekken thuis kan horen. Miepje is dus gemakkelijk te herplaatsen! Echter, mensen schrikken af van het feit dat Miepje chronische niesziekte heeft. In een heel lichte vorm, dat dan weer wel! Je hoort af en toe dat ze een beetje volle neus heeft. Maar snuit ze die, dan is het ook tijden weer goed. Lieve Miepje verdient het enorm om ondanks haar kleine aandoening toch een heel fijn huisje te krijgen! 

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl. 

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.