Kofferbak Sale Grou krijgt nieuwe stek

Grou - De Kofferbak Sale van zondag 30 september vindt niet plaats bij het Aquaverium maar op het verharde en mooie beschutte terrein van Berend Mink Watersportservice in Grou.

,,Op nog geen steenworp afstand van het Aquaverium ligt dit ruime terrein en biedt ons weer nieuwe kansen”, zegt Harry Oude Luttikhuis van de crew. ,,Er kunnen zeker zeventig auto’s staan, maar ook kleine busjes kunnen er een mooi plekje krijgen. De datum was al begin dit jaar gecommuniceerd en we kunnen de deelnemers en bezoekers nu eenvoudig een straat verderop verwijzen. Dat is fijn.”

Iedereen is welkom en krijgt op het terrein een goede plek om zijn of haar pareltjes uit te stallen. De Kofferbak Sale staat inmiddels bekend als een gezellige verrassende markt met de meest uiteenlopende vaak nog goed te gebruiken spullen. Er zijn deelnemers die al jaren komen, maar de authentieke kofferbakmarkt trekt ook altijd weer nieuwe deelnemers aan. Je betaalt tien euro om deel te nemen en het oprijden start zondag 30 september om 8.45 uur. Voor bezoekers is de sale open vanaf 09.30 uur, zij parkeren gratis langs De Finnen in Grou. Bezoekers betalen één euro entree (boven de dertien jaar) en kunnen tot 15.00 uur hun duurzame hart ophalen. Om de duurzaamheidsfactor te verhogen komt er aan het einde van de dag een bus van de Kringloop Grou, waar deelnemers de spullen die ze niet meer mee terug willen nemen kunnen achterlaten. De helft van de entree-opbrengst gaat naar een goed doel. Dit goede doel wordt binnenkort bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Kofferbak Sale in Grou.