Kort politienieuws uit Leeuwarden| Man krijgt proces-verbaal voor wildplassen en openbaar dronkenschap

Leeuwarden - Een man heeft vrijdagavond voor veel overlast gezorgd in de Schrans in Leeuwarden. Nadat de melding binnenkwam dat de man zich erg vervelend gedroeg, werd hij aangesproken door de politie. Vervolgens werd de man enige tijd geobserveerd, waaruit bleek dat hij mensen onfatsoenlijk aansprak en tegen een gevel plaste. De 32-jarige Leeuwarder is aangehouden. Hij heeft een proces-verbaal gekregen voor wildplassen en openbare dronkenschap.

Een 78-jarige vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat surveillerende politieagenten de vrouw met de fiets zagen vallen. Ze brak vermoedelijk haar pols bij de val.

In Wirdum aan de Legedyk is vrijdagmiddag een man uit een boom gevallen. De 72-jarige man kwam ten val tijdens het appelplukken. De man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een 18-jarige vrouw is vrijdagavond in de Marowijnestraat aangehouden voor mishandeling. De vrouw moest door de aangever onder controle worden gehouden op de grond. De 31-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling.