Meer muziek voor uw kind! Loop voor de muziek uit!

Leeuwarden - Het convenant 'Meer muziek in de klas' is vorige maand door onder andere koningin Maxima ondertekend. Hierdoor ontstaan veel meer mogelijkheden voor kinderen om in contact te komen met muziek maken en het plezier wat daarbij hoort.

Muziek is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Muziek maken is nu eenmaal enorm goed voor de ontwikkeling van de hersenen. 

Wilt u niet wachten tot alles in werking is maar nu al een leuke hobby voor uw kind? Een hobby waar uw kind naast een muziekinstrument leren bespelen ook nog eens veel beweegt, uw kind een berg nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maakt, uw kind goed leert  samenwerken en natuurlijk veel plezier gaat maken in een veilige omgeving?

Pasveer XS, het jongste onderdeel van de Stichting Pasveerkorpsen Leeuwarden gaat weer beginnen en er is nog plaats! Pasveer XS duurt zes tot acht weken en wordt afgesloten met een optreden voor de ouders. Pasveer XS is geheel gratis!

Na Pasveer XS kunnen de kinderen in januari starten bij de PasveerKidZ, waar ze daadwerkelijk een instrument gaan leren beheersen. Je kunt contact opnemen via pasveerkidz@pasveer.nl, voor eventuele verdere vragen.