Wichelroedewandeling in Leeuwarden

Leeuwarden - Auteur en historicus Girbe Buist organiseert samen met paragnost en wichelroedeloper Johannes Zoet op zondag 21 oktober in Leeuwarden een wichelroedewandeling.

De wichelroedewandeling is een spannende en onthullende wandeling door de binnenstad van Leeuwarden. Tevens leert u om te gaan met de wichelroede.

Leeuwarden kent veel spannende plekken en boeiende sagen. Tijdens de wichelroedewandeling maakt u kennis met Mata Hari, de Kop van Jut, onderaardse gangen, de fakir Slappe Douwe, dansende katten en krachtplekken.

De gidsen Zoet en Buist laten u verborgen plekken van Leeuwarden ontdekken en vertellen boeiende anekdotes. Ook leren zij u hoe u met een wichelroede krachtplekken, aardstralen en onderaardse gangen opspoort.

Met deze wichelroedewandeling willen Buist en Zoet een bijdrage leveren aan de manifestatie Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018.

De wandeling start om 13.30 uur voor de Oldehove en duurt twee uur. U kunt zich opgeven voor de wandeling via de website www.pelgrimspad.nl. Voor meer informatie kunt u terecht bij contact@pelgrimspad.nl of telefonisch via 06-22621698.