Asieldier van de week bij De Wissel | Saba

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer andermaal om Saba. Saba is hier namelijk al eerder onder de aandacht gebracht.

De Wissel doet al langere tijd veel moeite om haar geplaatst te krijgen bij iemand die graag een leuke gezellige aanhalige hond met een paar beperkingen in huis op wil nemen.

Saba is intussen bijna tien jaar oud en verblijft al veel te lang bij Dierenopvang de Wissel. Ze doet het hier goed en iedereen die met haar werkt en haar kent is fan van haar en wenst haar het beste plekje wat er te vinden is. Maar helaas heeft ze haar plekje nog niet kunnen vinden. Haar beperkingen zijn andere honden en harde geluiden en dan met name vuurwerk, verder is ze een fantastische hond met nog veel energie en een optimistisch karakter. Het zou voor haar geweldig zijn wanneer ze bij mensen terecht mag komen die in een rustige omgeving wonen en graag met haar nog willen werken zodat ze beter om kan gaan met de bovengenoemde beperkingen. Heeft u de mogelijkheid en de ruimte om haar hiermee te helpen, neem dan contact op.

Mocht u interesse hebben in Saba of een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.