Asieldier van de week bij De Wissel | Resi

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer Resi, een al wat oudere gesteriliseerde poes.

Resi heeft al aardig wat meegemaakt in de tijd dat ze in Dierenopvang de Wissel verblijft. Bij binnenkomst had ze erg veel last van ontstekingen in haar bekje. De voorste tanden waren al niet meer aanwezig en daardoor hangt haar tong het grootste gedeelte van de dag uit haar bekje. Haar gebit is schoongemaakt en ontstoken tanden en kiezen zijn verwijderd. Ze is behandeld aan een zweer op haar tong dus ze voelt zich nu een stuk beter. Toch zou ze zich beter voelen bij iemand thuis. In de 
opvang is ze vrij schuchter. In een rustige omgeving zal ze het goed doen, maar liever niet bij kleine kinderen, want dat wordt te druk. Hoewel ze in de eerste tijd van haar verblijf nogal teruggetrokken was en bang, trekt ze de laatste tijd erg bij en laat ze zich graag aaien. Ziet u wat in Resi, neem dan contact op.

Mocht u interesse hebben in Resi of een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.