Eerste editie Grouster Winter Wandeltocht

Grou - Stichting Spotlights organiseert op 15 december de eerste Grouster Winter Wandeltocht. Een leuke en afwisselende tocht voor jong en oud met meerdere wandelafstanden.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor 5, 10 en 15 kilometer of voor een leuke fotopuzzeltocht van 2.5 kilometer, speciaal voor kinderen en hun ouders/verzorgers.

De opbrengst van deelname aan de wandelroute komt ten goede aan Stichting Spotlights ten behoeve van organisatie van gratis evenementen voor kinderen op het gebied van cultuur, sport en actieve vrijetijdsbesteding en Villa Joep voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Marcel Weijers is initiatiefnemer van de Winter Wandeltocht Grou. Hij vertelt: ,,Goede doelen hebben voor uitvoering van hun activiteiten altijd geld nodig. En met dit evenement wordt door de verdeling van de opbrengst een directe financiële bijdrage geleverd aan de realisatie van de doelstellingen van beide organisaties.”

De start en finish van de Winter Wandeltocht is bij het Marit Bouwmeester Zeilcentrum Grou. Na de tocht is er nog volop gezelligheid in het Zeilcentrum en de mogelijkheid voor alle wandelaars om nog wat na te genieten onder het genot van een drankje en een hapje.

,,We hopen uiteraard op een grote hoeveelheid enthousiaste wandelaars, die we een leuke tocht kunnen bezorgen. De inschrijving is reeds geopend”, besluit Weijers.

Voor meer informatie over de Winter Wandeltocht en aanmelden kunt u terecht op: www.stichtingspotlights.nl/winter-wandeltocht-grou