Forumavond SC Cambuur in 'het Hertje'

Leeuwarden - De Kern van Cambuur houdt dinsdag 13 november een forumavond. Te gast zijn hoofdtrainer René Hake, technisch directeur Foeke Booy, doelman Xavier Mous en Robert Kuipers (voorzitter nieuwbouw commissie).

De avond staat onder leiding van Fred van Dijk.

Het fenomeen ‘forumavond’ is niet nieuw, maar de wijze waarop aan deze avond invulling wordt gegeven wel. Fred van Dijk: ,,Bij eerdere forumavonden nam ik een deel van de vragen voor mijn rekening. Dat wil ik nu niet doen. Het doel van de avond is om supporters en uitvoerders te verbinden en dat kan alleen als je inzicht hebt in de keuzes die worden gemaakt. En ik wil die verbinding vergroten door alleen de supporters aan het woord te laten, maar ik wil hen ook uitdagen om niet alleen een vraag te stellen, maar ook te komen met een oplossingsvariant. Om een voorbeeld te geven; Je kunt de trainer vragen waarom een wissel wordt toegepast in de zestigste minuut, maar de uitdaging is om daaraan toe te voegen dat jij zou hebben gewisseld in de rust. Dat maakt dat je na moet denken over de vraag die je stelt en vergroot het begrip in de keuzes die (niet) worden gemaakt. En dat moet leiden tot het uiteindelijke doel van de avond: verbinding."

Supportershome ‘het Hertje’ is vanaf 19.00 uur geopend en om 19.30 uur wordt afgetrapt met het vragen(v)uurtje.

Ben je aanwezig maar vind je het lastig om publiekelijk een vraag te stellen dan kun je die op voorhand ook kenbaar maken via fredvandijk@gmail.com. Laat daarbij dus wel weten dat je een vraag hebt over de keuze die is gemaakt, maar laat daarbij ook weten welke keuze jij zou hebben gemaakt.