Kerstsprokkelfair Winterfest in Ryptsjerk

Ryptsjerk - De Vertakking biedt van 22 tot en met 25 november voor de 23ste keer plaats aan de Kerstsprokkelfair. Dit jaar voor het eerst in nostalgische Duitse sfeer.

Het is tijd voor gezellige stands, knapperend haardvuur, versierde kerstbomen en dampende glühwein. 

De fair is geheel overdekt en verwarmd. Een zee van lampjes verlicht de stands. U vindt hier standhouders met bijzondere (kerst)woondecoratie, brocante, trendy dameskleding, sieraden, bloemarrangementen, traditionele lekkernijen (er wordt ter plekke vers brood gebakken) en unieke cadeaus voor de decembermaand. Ilona Oostenveld verzorgt op vrijdag 23 november een bloemschikdemonstratie en Geertje Stienstra op zaterdag 24 november. Verder kunt u met een hapje en drankje genieten van modeshows en live muziek verzorgd door; De Martino’s, de Old Pipers en Gjalt & Paul. Er zijn demonstraties van een sokkenbreimachine uit 1920 en de Fryske Flaaks Froulju brengen zaterdag en zondag het vlas spinnen weer tot leven. Vanaf vlaszaadje tot aan het linnen in de linnenkast, u kunt alles te weten komen. 

De mooiste tijd van het jaar begint met een gezellige dag uit bij de Kerstsprokkelfair. Kijk voor meer informatie op www.vertakkingevenementen.nl.