Asieldier van de week bij De Wissel | Ibbeltje

Leeuwarden - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Ibbeltje, een mooie middelmaat konijn.

Ze zit intussen al een hele tijd bij ons in de opvang te wachten op een fijn eigen huis. 

De eerste tijd was Ibbeltje een vrij schuw konijn, maar intussen is ze na al die tijd wel aan het loskomen en wordt ze steeds nieuwsgieriger. Nog steeds is drukte niet haar ding en is ze dus niet geschikt als knuffelkonijn voor kinderen. Waarschijnlijk is deze mooie dame het beste op haar plek wanneer ze een mooi ruim buitenverblijf krijgt. Daar heeft ze dan de ruimte om te rennen, kan ze heerlijk konijn zijn en voelt ze zich veiliger dan wanneer ze binnen in huis woont. Natuurlijk met een leuke gecastreerde konijnenman erbij, want konijnen zijn echte groepsdieren. Heeft u zo’n mooi buitenverblijf met knappe konijnenman waar Ibbeltje echt konijn mag zijn? Kom dan zeker voor haar kijken!

Mocht u interesse hebben in Ibbeltje of een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.