Motor Toer Club 058 Bikers zet zich in voor zieke kinderen

Leeuwarden - 058 Bikers, de Motor Toer Club die is opgericht door een groep enthousiaste motorrijders, houdt ook dit jaar de Sint-Run om zieke kinderen in het MCL op te vrolijken.

Op zaterdag 1 december gaan zij met hun motoren en in auto's met Sinterklaas en Zwarte Pieten naar de zieke kinderen in het MCL. Een gepimpte motor (deze hangt vol met zwarte pieten poppen) gaat dan ook mee. De Motor Toer Club geeft de kinderen aldaar pepernoten, cadeautjes en een knuffelbeestje.

Draaiboek en route
Om 12.00 uur verzamelen de Motorrijders, Sinterklaas en Zwarte Pieten zich bij MotoPort op de Hemrik aan de Jupiterweg 19 waar men met elkaar gaat lunchen. Rond 13.30 uur wordt begonnen met een rondrit door de binnenstad richting het MCL. De route gaat onder meer over de Voorstreek, Nieuwestad, Wirdumerdijk, Ruiterskwartier, het Stationsplein en de Schrans. Rond 13.50 uur zullen zij met zijn allen op de Nieuwestad te vinden zijn. De aankomst bij het MCL is zo rond de klok van 14.30 uur.

,,Als er mensen zijn die nog mee willen rijden met de Sint-Run; wij zijn nog op zoek naar Cabrio's om de Zwarte Pieten mee te vervoeren. Kijk op onze website www.058bikers.nl om aan te melden", zo laat MotorPiet weten.