Elke ondernemer verdient een persoonlijke, ondernemende bank. En die is dichterbij dan je denkt

Aangeboden door: sns bank

SNS is in beweging. Als particuliere klant kun je er al jaren terecht voor alle bankzaken. Zowel persoonlijk als digitaal. In Leeuwarden zet het lokale team nu de volgende stap: nog meer aandacht en focus op zzp’ers en mkb’ers die willen groeien. Het team staat dicht bij de klant, op een laagdrempelige manier. Het is kennen en gekend worden. Heel normaal bij SNS.

Angela van der Staal, Financieel Adviseur, gaat er eens goed voor zitten. “SNS met onder andere kantoren in Leeuwarden, Franeker, Sneek en Dokkum is een bank die graag zichtbaar en bereikbaar wil zijn. De vier vestigingen bestaan uit deskundige en flexibele adviseurs die thuis zijn in maatwerkoplossingen. Ze zien je staan, begrijpen je én helpen je verder. Betrokken en objectief. Ze hebben lol in wat ze doen.”

Kleine ondernemers bestaan niet

Angela: “Kleine ondernemers bestaan niet. Tenminste, niet voor SNS. Want hoe groot of hoe klein het bedrijf van een ondernemer is, zegt niets over de dromen en ambities. Jarenlang waren we vooral de bank voor particulieren, nu gaan we ons ook richten op zzp’ers en mkb’ers die willen groeien. Omdat we merken dat daar behoefte aan is. Onder andere door de onzekere tijd waarin we nu leven. Ondernemers hebben behoefte aan meer ruggensteun. Waar loop je tegenaan? Welke vragen leven er? Samen kijken we of we ondernemers naast de reguliere bankzaken, op weg kunnen helpen met passende producten die meegroeien met het bedrijf. Zoals een bedrijfshypotheek of we helpen bij het aanvragen van een bedrijfskrediet. Daarbij maken we gebruik van ons brede netwerk.”

Sportcentrum Ursus

Zo kwamen we onlangs in contact met Sportcentrum Ursus. Een professioneel sportcentrum dat al 45 jaar lang een begrip is in Leeuwarden. Met hun persoonlijke en professionele aanpak hebben eigenaren Feiko en Erwin Boonstra een prachtig bedrijf opgebouwd, waarin met je mee wordt gedacht op het gebied van sporten, eten en leven. Vader en zoon wilden het bedrijf laten groeien en klopten bij SNS aan voor een financiering.

Duurzaam ondernemen

Erwin: “Wij kregen de kans om de Sportcitadel in Leeuwarden te kopen en wilden hier graag een tweede vestiging openen. Dit is nu de enige sportfaciliteit met squashbanen in Leeuwarden. Het is een erg groot pand met veel mogelijkheden.” Feiko: ”Duurzaam ondernemen vinden wij erg belangrijk en is onderdeel van onze bedrijfsvoering. Sinds 2013 gebruiken we al apparaten die groene stroom opwekken. We hebben dit nieuwe pand dan ook flink verbouwd op een circulaire manier. Zo zijn de glazen wanden van de squashbanen hergebruikt om de zaal af te scheiden en zijn er verschillende fitnessapparaten opnieuw bekleed om ze een tweede leven te geven. Zo kunnen we allemaal steeds fitter worden op een verantwoorde manier! Het pand had al energielabel C bij aankoop, maar we willen het pand volledig gasloos maken. Daarom zijn we nu bezig met het plaatsen van een warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast verwarmen de airco’s ook de ruimte.”

Financiering

Angela: “Sportcentrum Ursus bankierde bij een andere bank, maar kon daar niet terecht voor een bedrijfshypotheek. Door een kaartje in de brievenbus van SNS over de dienstverlening aan ondernemers maakten Feiko en Erwin een afspraak bij de SNS vestiging in Leeuwarden.”

Feiko: “Het persoonlijke gesprek met Angela was zeer positief en constructief. Samen hebben we al snel de aanvraag voor een SNS Bedrijfshypotheek ingediend. Het was prettig om Angela gedurende het hele traject als contactpersoon te hebben. Zij dacht met ons mee, was goed op de hoogte van onze wensen en hield ons op de hoogte. Toen er na enkele dagen al groen licht kwam voor de financiering, was zij natuurlijk meer dan welkom op de nieuwe vestiging om samen met ons de offerte te ondertekenen!”

SNS Bedrijfshypotheek

De SNS Bedrijfshypotheek is beschikbaar voor bedrijven met onder andere een maximale omzet van € 5 miljoen per jaar en een financieringsbehoefte van maximaal € 1 miljoen. En heeft aantrekkelijke en transparante voorwaarden, zonder kleine lettertjes. Je kunt de tarieven van de SNS Bedrijfshypotheek gewoon op onze website vinden. Daar doen we niet moeilijk over. Ga je net zoals Sportcentrum Ursus het pand ook verduurzamen? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Duurzaam ondernemen vinden we bij SNS heel normaal.

Angela: “Ik vind het ontzettend leuk en inspirerend om met ondernemers te sparren over de toekomst en samen de juiste oplossing te zoeken om financiële wensen en behoeften in te vullen. Mijn ervaring als financieel adviseur wordt daarbij heel positief ontvangen. SNS staat voor persoonlijke aandacht. Mijn team en ik ontmoeten je graag in een SNS vestiging bij jou in de buurt. Dan bespreken we samen, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee, alle mogelijkheden. We weten precies wat er voor jou en je bedrijf nodig is, we zijn tenslotte zelf ook franchisenemers. Je krijgt bij ons het digitale gemak, de aandacht en het vertrouwen dat je verdient. Zodat jij kan doen waar je goed in bent; ondernemen!”