Asieldier van de week: Samantha

LEEUWARDEN Stichting Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Samantha, een stevige Stafford dame van 3,5 jaar oud.

Samantha is bij De Wissel gebracht omdat haar baasje vanwege gezondheidsproblemen niet meer met haar kon wandelen. Ze is namelijk erg sterk en wanneer ze in de riem gaat hangen bijna niet te houden. Dit is dan ook haar enige zwakke punt. Ze is namelijk erg lief en aanhankelijk, zeer enthousiast en een echte allemansvriend.

In huis is ze rustig en ontspannen totdat er visite komt, dan komt ze haar aandacht halen. Katten is ze niet dol op aangezien ze als pup een onaangename ervaring met een kat heeft gehad. Kinderen vindt ze fantastisch maar ze is wel een beetje lomp in de omgang met kinderen.

Samantha zoekt een thuis zonder katten, waar ze veel aandacht en beweging krijgt.

Mocht u interesse hebben voor Samantha of een van de andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op de website: www.dierenopvangdewissel.nl

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel. De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.