Week van open trainingen meiden- en vrouwenvoetbal bij Leeuwarder Zwaluwen

LEEUWARDEN De meiden- en vrouwenteams van CSV Leeuwarder Zwaluwen zijn binnen de mogelijkheden van de coronamaatregelen al geruime tijd aan het trainen en kijken daarbij uit naar de verwachte start van de competitie na de zomervakantie.

Van maandag 31 mei tot en met donderdag 3 juni organiseert Leeuwarder Zwaluwen de ‘Week van Open Trainingen Meiden- en Vrouwenvoetbal’ om meiden en vrouwen de kans te geven kennis te maken met voetballen bij Zwaluwen. Dit betekent dat meisjes en vrouwen vrijblijvend mee kunnen doen tijdens de reguliere trainingen van de diverse teams. De meiden worden ingedeeld op geboortejaar, hierdoor trainen ze mee met hun ploeggenoten voor volgend seizoen. Voor de jongste meiden betekent het waarschijnlijk kennismaken met voetballen in clubverband.

Voor iedereen een passend team

Voor de oudere meiden, die al eerder competitievoetbal hebben gespeeld, is het een mooie gelegenheid om te kijken of Zwaluwen een passend team heeft om vanaf volgend seizoen in te voetballen. Leeuwarder Zwaluwen is met Vrouwen 1 de hoogst spelende club van Leeuwarden. Als je denkt hiervoor in aanmerking te komen ben je natuurlijk ook van harte welkom om kennis te maken.

Doe je mee? Dan graag 10 minuten voor de training aanwezig bij Leeuwarder Zwaluwen, Middelzeelaan 18a in Leeuwarden. Ook bij deze ‘Open Trainingen’ worden de, op dat moment geldende coronamaatregelen, in acht genomen.

De trainingen worden gehouden op de sportvelden bij Leeuwarder Zwaluwen. Op www.leeuwarderzwaluwen.nl vind je het overzicht met meiden- en vrouwenteams en de trainingstijden.

Voor meer informatie of aanmelden: meidenvoetbal@leeuwarderzwaluwen.nl / 06-23278239